Disclaimer

Verbart Reclame VOF (Kamer van Koophandel 22024753), hierna te noemen Verbart, verleent u hierbij toegang tot www.verbartreclame.nl (de website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Verbart en derden zijn aangeleverd. Verbart behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Verbart.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Verbart. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Verbart, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Offerte aanvragen Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe wij jouw project naar een hoger niveau tillen! Afspraak maken Maak vandaag nog een afspraak en laten we samen iets moois maken! Project bespreken Heb je plannen of ideeën voor een project? Laten we onze ideeën met elkaar delen!